افزایش 19 درصدی جوجه ریزی در آذربایجان شرقی نسبت به سال گذشته
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، از تأمین به موقع و بدون کمبود گوشت مرغ در ایام پایانی سال، شب عید نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، شهرام شفیعی در گفتگو با خبرنگاران، با اعلام این مطلب گفت: با توجه به برنامهریزی دقیق و جوجهریزی مناسب در واحدهای پرورش مرغ گوشتی، هیچ مشکلی در تأمین گوشت مرغ وجود نخواهد داشت.
وی گفت: میزان جوجه ریزی امسال تا 23 بهمن ماه 55 میلیون و 602 هزار و 258 قطعه بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 46 میلیون و 785 هزار و 44 قطعه بوده افزایش 19 درصدی داشته است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی میزان کشتار روزانه مرغ را در استان 400 تن اعلام نمود و افزود: این میزان در ایام پایانی سال، شب عید نوروز و ماه مبارک رمضان افزایش خواهد یافت.
شفیعی افزود: با توجه به روند مطلوب تولید و هماهنگیهای صورتگرفته در تأمین نهادههای دامی و نظارت دقیق بر روند جوجهریزی، عرضه گوشت مرغ به بازار بهصورت منظم و بدون کمبود انجام خواهد شد.
وی همچنین تأکید کرد که تدابیر لازم برای مدیریت بازار و جلوگیری از هرگونه نوسان قیمت در این ایام اتخاذ شده است.
شفیعی از همکاری تمامی تولیدکنندگان و واحدهای نظارتی برای تأمین بهموقع این کالای اساسی تشکر کرد.